UW PARTNER IN VAREND PERSONEEL

Over W-Transport

W-Transport vindt zijn oorsprong in 2006 onder de naam Captain & Transport Services. Met als core business het transporteren van plezierjachten op eigen kiel. Het bedrijf is ontstaan uit de gedachte om het concept student chauffeur om te zetten naar student schipper. Om oplossingsgericht bedrijven en particulieren een transportservice te bieden die voldoet aan hun wensen.

Tegenwoordig bestaat het dienstenpallet van W-Transport uit een allround dienstverlener in de maritieme sector. Gespecialiseerd in jachttransport, crew en recruitment voor de plezierjachten en commerciële (rond)vaart.

.

Jan Hein Wondergem

Jan Hein is de drijvende kracht binnen W-Transport die de dagelijkse werkzaamheden binnen- en buiten kantoor voor zijn rekening neemt. Hierbij moet u denken aan de planning van schippers, logistieke planning transporten, recruitment en de communicatie met en tussen kandidaten en opdrachtgevers. Doormiddel van zijn werkervaring binnen de horeca, evenementenbranche en telecom in combinatie met zijn vrijetijdsbesteding als wedstrijdzeiler in de weekenden en zijn vakanties te besteden om de oceanen over te steken is Jan Hein de
geschikte partner om u en uw bedrijf te ondersteunen.

Naast zijn passie voor de werkzaamheden binnen W-Transport. Houdt hij zich nog geregeld bezig met wedstrijdzeilen, boten, skiën, eten en drinken om zo volop te genieten van zijn tijd.

Willem Lamberts

Willem heeft van jongs af aan het ondernemen in zijn bloed zitten. Hij zag als jonge ondernemer een kans binnen de maritieme branche en heeft in 2006 W-Transport opgericht. Doormiddel van zijn creativiteit, lange termijnvisie en de kennis dat het niet alleen gaat om je product of dienst, maar ook wat je voor elkaar kan betekenen. Is Willem de geschikte partner om uw bedrijf samen met W-Transport te laten groeien.

Naast zijn passie voor het ondernemen binnen W-Transport. Houdt hij zich geregeld bezig met nieuwe kansen binnen de maritieme branche en het opbouwen van ondernemingen in de handel en payrollbranche. Naast werken is hij een groot liefhebber van mooi en dik speelgoed!

Onze diensten

Wij hebben meerdere vormen van transport. Een uitgebreid dienstenpallet. Een veelzijdigheid die u zeker zal aanspreken.
Uiteraard proberen wij zo goed als mogelijk aan te sluiten op uw wensen.

Jachttransport

JACHTTRANSPORT

Vaartraining

CREW

Schippers & bemanning

RECRUITMENT